TouchPro® stoelmassage

Bij veel kleine en grote bedrijven in Nederland wordt de TouchPro® Europe stoelmassage op regelmatige basis uitgevoerd. Voorbeelden zijn o.a. Philips, de Rabobank, Electronic Partners, Greenpeace, Hewlett Packard, de NS en Shell.

De TouchPro® Stoelmassage is een drukpuntmassage op de rug, nek, schouders, armen, handen, heupen en het hoofd. De massage duurt 15 à 20 minuten en helpt bij het voorkomen van werk-gerelateerde ziekten, zoals RSI en symptomen van stress. Het is een zeer effectieve manier om de bloedsomloop te bevorderen en energie beter te laten stromen.

TouchPro® Europe BV werkt als enige in Europa met een licentieprogramma en de licentiehouders worden regelmatig getoetst of ze nog voldoen aan de kwaliteitseisen. Daarom  bent u altijd gegarandeerd van:

  • Consistentie: cliënten weten dat zij altijd een hoge kwaliteit stoelmassage zullen ontvangen, onafhankelijk van hoeveel verschillende TPE Pro’s zij de stoelmassage ondergaan.
  • Efficiëntie: de techniek is gebaseerd op de traditionele Japanse acupressuur massage, wat betekent dat de door ons zorgvuldig ontwikkelde sequens het maximale effect geeft bij een minimale inspanning.
  • Effectiviteit: tienduizenden cliënten hebben de verfrissende effecten ervaren van TouchPro® Europe stoelmassage, de meest wijd verspreide vorm van stoelmassage in Europa.